Harry Potter torna a fer màgia a Barcelona

a JR Go

Aquest any, la Harry Potter Book Night celebra la seva cinquena edició a la capital catalana

La Harry Potter Book Night va néixer l’any 2015 i un any després va arribar a Barcelona. Des de llavors porta més de 50.000 sessions representades. Normalment se celebren el primer dijous de febrer a escala internacional, però aquest any, degut a l’èxit d’afluència, s’han venut més de 4.000 entrades a Barcelona i han hagut d’allargar-les tot el mes de febrer.

La Harry Potter Book Night, organitzada per l’editorial del llibre, Bloomsbury, té com a finalitat mantenir viu el món màgic de les novel·les de J.K.Rowling que han conquistat tant a nens com a adults i ha aconseguit que moltíssima gent s’interessés en llegir els llibres més enllà de veure les pel·lícules.

La temàtica d’enguany girava en torn El Calze de Foc, el quart llibre d’aquesta saga. Així doncs, tractava sobre el famós Joc dels Tres Mags i, sota el meu punt de vista, ha estat molt divertit.

La trobada, celebrada a les Galeries Maldà de Barcelona, començava ja a la cua amb la presentació del professor Serpentoni, que et feia escriure el teu nom a un paper. També et venia a rebre el nou professorat: el subdirector Mouse , Hermione Granger i el mateix Harry Potter.

El Joc dels Tres Mags i el Calze de Foc ha estat la temàtica d’enguany

Tot seguit ens vam dirigir a una sala fosca, plena d’espelmes, on havíem d’entregar el paper al subdirector Mouse, que els ficava dins un calze. Amb ell estava Hermione Granger, i ens van preguntar de quina casa érem cadascú. La majoria dels “mags”/assistents s’identificava amb Griffindor, seguit dels membres de Huflepuff i, amb moltes menys persones, Slytherin. Finalment, vaig ser l’únic de la casa Ravenclaw.

El Calze de Foc ens va dividir en tres grups, capitanejats per diferents participants. I tot seguit ens van explicar les normes per començar a jugar a un qüestionari amb preguntes de tot tipus, difícils i fàcils. El premi eren aquelles graelles estranyes de sabors diferents (a mi em va tocar la de vòmit) i, en acabar, ens van deixar fer-nos fotos amb ells.

Alumnes d’arreu del país van gaudir d’aquesta experiència

En la meva opinió, va ser molt divertit per les preguntes i l’objectiu, que estaven molt ben treballats. Personalment vaig sortir amb ganes de tornar-me a llegir tota la saga. A més, l’espai era perfecte, molt ben ambientat, perquè quan sorties hi havia botigues de joguines de Harry Potter i d’altres sagues com Bola de Drac.

Hola!!Soc el Carlos Alonso actualment vaig a primer de la ESO , i aquesta es la meva biografia. Vaig nèixer a Tarragona el 3 d’octubre de 2007, Quant era petit vaig tindre que mudar-me a palma de Mallorca, 3 anys després vaig tornar a Tarragona al col•legi Lestonnac l’Ensenyança a 2012 i he fet molts amics. Les meves passions son el futbol i les mates. De gran vull ser arqueòleg i viatjar arreu del mon. M’agrada ser un periodista junior per provar i descobrir moltes coses noves que m'envolten. Soc de mitjana estatura pel fosc castany.

Hola !! Soy el Carlos Alonso actualmente voy a primero de la ESO, y esta es mi biografía: Yo he nacido en Tarragona al 3 de octubre de 2007, cuanto era pequeño tuve que mudarme a palma de Mallorca. Tres años después volví a Tarragona al colegio Lestonnac la Enseñanza en 2012 y he hecho muchos amigos. Mis pasiones son el fútbol y las mates. De mayor quiero ser arqueólogo y viajar por todo el mundo. Me gusta ser un periodista junior para probar cosas nuevas y descubrir el mundo que me rodea. Yo soy de mediana estatura pelo oscuro castaño.

Hello! I am Carlos Alonso currently going to the first of ESO, and this is my biography: I was born in Tarragona on October 3, 2007, When I was little I had to move to the palm of Three years later, I returned to Tarragona at the school Lestonnac Ensenyanza in 2012 and I have made many friends. My passions are soccer and math. I want to be an archaeologist and went travel to arraund the world. I like to be a junior journalist to try and discover new things about what surrounds me.