Activitats esportives per al confinament

a Actualitat/Esports/Tema del mes

Classes a YouTube, Just Dance i esports en família, les principals opcions per a no perdre la rutina esportiva a casa

En aquesta situació excepcional que estem vivint a tots ens ha canviat la rutina. Tant els encàrrecs diaris com els trajectes en cotxe han disminuït, les videotrucades s’han convertit en el principal esdeveniment social i fins i tot la nostra forma de viure ha canviat. Per això, tenint en compte que la rutina diària de moltes persones compta amb moltes hores de descans, sofà i aperitius entre hores, caldria reservar unes hores al dia per a l’activitat física. I és que no s’ha d’oblidar que l’esport o, al menys, el fet d’estar mínimament actius durant el dia, no només ajuda a mantenir una bona forma física, sinó també un bon estat anímic i mental.

Classes virtuals a falta de gimnàs

Família fent esport

A falta de gimnàs, aquesta és una gran alternativa per a aquelles persones que vulguin buscar nous exercicis físics per fer a casa. Si bé els canals esportius de YouTube ja es trobaven en l’historial de molta gent abans, durant aquestes últimes setmanes de confinament han experimentat un gran ascens de visualitzacions. Zumba, hipopressius, càrdio, estiraments… Poseu-vos les esportives i connecteu el YouTube a la televisió! Com a molt necessitareu una màrfega per al terra si el que voleu és fer estiraments i tonificar algunes zones del cos. No cal dir que si a més compteu amb alguna bicicleta estàtica o el·líptica, cinta de córrer o una altra màquina de gimnàs, ara podreu utilitzar-la més que mai.

Els esports en família, una alternativa ben entretinguda

Durant el confinament els esports a l’aire lliure estan prohibits

A aquestes setmanes de confinament podem treure-li un bon profit fomentant el temps en família. Practicar esports no només ens farà estar actius i alegres, també ens permetrà divertir-nos amb els familiars. Aquells que tingueu a casa jardí o algun tipus d’espai lliure, no dubteu en aprofitar-lo! També ara és el moment de donar-li un ús freqüent a aquells objectes esportius que potser teniu a casa, com pilotes, cistelles de bàsquet, raquetes de tennis, xarxes i taules de ping-pong. A més, si a casa compteu amb algun videojoc esportiu com el Just Dance o que impliqui un exercici físic, també aprofiteu-lo! Aquesta sempre és una bona opció perquè acostuma a aconseguir que fins i tot les persones menys motivades per a l’esport passin una bona estona.

Imatge del famós videojoc de ball Just Dance

Així doncs, no us descuideu de moure el cos!

(Català): Em dic Alba Martorell i tinc 16 anys. Actualment estic cursant 4t ESO i, ja que estic molt oberta a aprendre de noves experiències, crec que aquest és un any ideal per començar a fer-ho. Em considero una persona divertida i interessada per allò que no entèn i vol conéixer. M'agrada fer activitats relacionades amb l'escriptura, llegir, el cinema i, sobre tot, viatjar: m'encanta descobrir món i les seves cultures, i sense dubte vull continuar fent-ho.

(Español): Me llamo Alba Martorell y tengo 16 años. Actualmente estoy cursando 4º ESO y, ya que estoy abierta a aprender de nuevas experiencias, creo que este es un año ideal para empezar a hacerlo. Me considero una persona divertida e interesada por aquello que no entiende y quiere conocer. Me gusta hacer actividades relacionadas con la escritura, leer, el cine y, sobre todo, viajar: me encanta descubrir mundo y sus culturas, y sin duda quiero seguir haciéndolo.

(English): My name is Alba Martorell and I am 16 years old. Currently I'm studying 4th ESO and, as I'm willing to learn from new experiences, I think that this is an ideal year to start doing so. I consider myself as a fun person and someone interested in what does not understand and wants to know. I like to do activities related to writing, reading, the cinema and, especially, to travel: I love discovering world and its cultures, and definitely I want to keep doing it.

El més recent de

Anar a dalt