Com és la nova normalitat?

a Actualitat/Vida

Retratem elements que passen a ser quotidians

Aquests dies que estem vivint són uns dies de molta excepcionalitat i, per això, us portem un recul d’imatges del que ens envolta. Per a poder observar com és aquesta nova normalitat.

Parcs tancats
Informacions sobre la situació actual
Les mascaretes són ara un complement de moda
Utilitza gel desinfectant per prevenir el contagi
Per acabar, posem una screenshot d’una videotrucada, ja que ha estat la forma més usual de comunicació durant la quarantena

(Català) Soc el Roger Iglesias de 3r de l’ESO. Les meves aficions crec que diria que són la cultura, la lectura, amb especial la novel•la històrica i de misteri, i les ciències. A part d’aquestes petites aficions, que demostren la secció on estic, també m’agrada molt la història, especialment el món grec i romà.

(Castellano) Soy Roger Iglesias de 3ro de la Eso. Mis aficiones creo que diría que son la cultura, la lectura, en especial la novela histórica y de misterio, y la ciencia. A parte de estas aficiones, que demuestran la sección donde estoy, también me gusta mucho la historia, en especial la griega y la romana.

(English) I’m Roger Iglesias from 3rd ESO. My hobbies, I think I would say our culture, Reading, especially the history and mystery novel, and science. Apart from this hobby’s, which shows the sections where I am, I also like history especially Greek and Roman.