Pau Casals, de Roger Pérez. (Font de la imatge: Roger Pérez)

Roger Pérez: “No em dedicaria a l’art. És molt bonic però no té sortides”

/
39 views

Entrevistem l’alumne de 3r d’ESO del Lestonnac i ens parla de la seva afició pel dibuix

El Roger Pérez és un alumne del Lestonnac-L’Ensenyança de Tarragona que cursa 3r d’ESO. Ens sorprèn a tots cada dia amb dibuixos que fa a la seva llibreta, al seu estoig o, fins i tot, a la seva taula. És capaç de dibuixar qualsevol cosa, en qualsevol moment. Avui l’entrevistem.

Quan vas començar a dibuixar, Roger?

Vaig començar des de molt petit, com una distracció. Però a sisè, amb 12 anys, m’hi vaig posar més seriosament i vaig començar a practicar i dedicar-m’hi més. En aquella època feia servir sobretot llapis de colors.

Què és el que t’inspira i et fa venir ganes de dibuixar?

Moltes coses, sobretot el que veig al meu voltat durant el dia, afegint una mica d’imaginació, color i art a tot allò que m’envolta.

Amb quins materials et sents mes còmode dibuixant?

Els pastels i els llapis de colors són els més còmodes per a mi, però no tinc cap problema amb cap tipus de tècnica. Dibuixo amb tot tipus de materials, i també faig servir amb facilitat els llapis i tonalitats en blanc i negre.

Com definiries el teu estil de dibuix?

El trobo realista, però no hiperrealista. M’agrada afegir un toc de color, gràcia i imaginació.

Amb quines tonalitats treballes més?

Normalment treballo més amb tonalitats fosques, però també m’agraden molt els colors. Treballo amb tot el que trobo.

D’on ve la teva passió per dibuixar?

D’un tiet que tinc que és artista. Pinta, fa escultures i és famós. Crec que em ve d’ell.

T’agradaria dedicar-te al dibuix en un futur?

No m’agradaria gens. Considero que el dibuix és una activitat per distreure’m perquè no té sortides. Tot i que segur que és una professió molt bonica, els artistes guanyen pocs diners, i em vull dedicar a altres coses. Si em faig famós ja dibuixaré.

 Aquí tenim alguns dibuixos del Roger

Albert Einstein, per Roger Pérez

close

El més recent

Ja han passat 10 anys?

Sembla mentida, però ja fa una dècada dels inicis de Polseres Vermelles, l’exitosa sèrie de TV3