La vacuna contra la COVID ho pot canviar tot. (Font de la imatge: unsplash.com)

Sobre les mesures anti-covid i l’empatia

/
76 views

Els polítics no ho fan massa bé. I nosaltres?

La gestió política de la Covid-19 ha estat -i continua sent- molt dolenta, ja que les xifres no són millors que les del març. Hem estat dos mesos confinats, no podíem sortir de casa, ni podiem veure a ningú, només estaven oberts els treballs més importants… I ara estem igual de malament.

Les fases de desescalada tampoc han servit per molt, ja que hi ha algunes que no tenien cap tipus de lògica. Per exemple, els centres comercials més grans estan tancats, però podies anar a altres ciutats. I ens sembla ridícul que no puguis anar a restaurants, però en canvi puguis comprar menjar i emportar-te’l a casa i menjar amb qui vulguis.

La mascareta és important. Però també ho és canviar-nos-la cada quatre hores, perquè si no, res. Una altra mesura important és la de la gent que es pot reunir, que ara està en un màxim de 6 persones, però va variant.

Els polítics no ho han gestionat gaire bé, però també és la nostra responsabilitat seguir les mesures i respectar les decisions del Govern. Si ens saltem les normes no només ens posem en risc nosaltres, sinó a d’altres persones. I fer això és una falta d’empatia molt gran.

close

El més recent

Un equip inoblidable

El Barça femení guanya la Champions League després d’una contundent victòria davant el Chelsea (0-4) El