Alguns alumnes de 6è durant la 'Lestoenglish week'. (Font de la imatge: Facebook Lestonnac L'Ensenyança)

La 7a edició de la “Lestoenglish Week” és un rotund èxit tot i la Covid

29 views

A finals de gener, tot Lestonnac L’Ensenyança de Tarragona participa en xerrades i activitats en anglès

Durant la setmana del 25 al 29 de gener, es va celebrar la 7a edició de la Lestoenglish Week al Col·legi Lestonnac L’Ensenyança de Tarragona. Tot i la situació d’excepcionalitat d’aquest curs, marcat per la pandèmia de la Covid-19, en aquests dies els alumnes van participar en diferents activitats presentades en anglès, les quals sempre són molt variades i compten amb la participació des dels més petits d’Educació Infantil fins els més grans de Batxillerat.  

En aquesta edició de la Lestoenglish Week, els alumnes de l’ESO han pogut gaudir de l’experiència amb els idiomes d’en Jean-Marc Segarra, un professor d’anglès i alemany que els ha transmès la seva passió per les llengües i qui ha encapçalat l’entrada d’aquesta setmana amb una xerrada de benvinguda. D’altra banda han pogut combinar la solidaritat i l’anglès gràcies a la Laura, una voluntària de la fundació Vicent Ferrer a l’Índia, que els ha explicat les seves vivències a l’Àsia. I per a completar aquestes xerrades de la primera meitat de la Lestoenglish Week, els ha visitat una nadiua de Sud-Àfrica que ha explicat els costums i les principals atraccions turístiques del seu país.

Els alumnes de 4t d’ESO, a més, han pogut informar-se sobre les oportunitats universitàries a altres països, com ara Canadà, gràcies a l’experiència de la Júlia, la professora d’anglès oral. No ens podem oblidar tampoc d’una xerrada molt interessant de dos jugadors professionals de bàsquet del CB Tarragona, els quals van compartir amb els alumnes de 1r d’ESO les seves vivències esportives.

El dissabte 30, l’escola va organitzar un simulacre d’exàmens de Cambridge en què tant alumnes com professorat es van involucrar d’una forma molt activa.

Lestoenglish Week és una iniciativa lingüística que proporciona nous coneixements als alumnes, tant en aspectes de la llengua en sí, com diferents característiques de la cultura i localitats de parla anglesa.

close

El més recent

Ja han passat 10 anys?

Sembla mentida, però ja fa una dècada dels inicis de Polseres Vermelles, l’exitosa sèrie de TV3