Podrem aaribar a viure a Mart? (Font de la imatge: unsplash.com)

La colonització de Mart i Elon Musk: una història plena de passió

33 views

L’home més ric del món ha decidit conquerir aquest planeta l’any 2022

El mundialment conegut físic i fundador de les empreses SpaceX i Tesla Elon Musk va prendre la decisió recentment de vendre totes les seves propietats amb l’objectiu de continuar la seva colonització de Mart, prevista per a l’any 2022. Davant del fracàs que vam conèixer fa unes setmanes amb l’explosió del coet Starship SN9, Elon va decidir no deixar res a l’atzar. “Vull contribuir tant com sigui possible”, va declarar Musk durant una entrevista, “ja que el valor monetari per dur a terme aquest projecte té unes dimensions astronòmiques”. Per aquesta raó, va decidir vendre les seves propietats materials, amb l’excepció de les accions que té invertides en diferents empreses.

Segons Musk, serà possible enviar humans dos anys després d’aquesta primera missió colonitzadora, és a dir, durant l’any 2024. El seu complex pla consisteix en construir una ciutat que intensifiqui les connexions entre el planeta vermell i la Terra. De la mateixa manera, vol fabricar un coet, anomenat Big Fucking Rocket, capacitat per a transportar 100 persones entre aquests dos planetes, amb l’objectiu de reduir els costos. 

Vídeo de El Confidencial parlant d’aquesta carrera marciana

Elon també va donar a conèixer un vídeo a través de les xarxes que mostra com seria el viatge de la nau espacial des del seu llançament fins al seu aterratge a Mart. D’igual manera, el físic va especificar que el cost aproximat dels bitllets encara no està estipulat, però que rondarà entre els 90.000 i els 180.000 dòlars. 

close

El més recent

Ja han passat 10 anys?

Sembla mentida, però ja fa una dècada dels inicis de Polseres Vermelles, l’exitosa sèrie de TV3