'Los Bridgerton', una de les sèries del moment. (Font de la imatge: unsplash.com)

‘Los Bridgerton’ arriben trepitjant fort a Netflix

/
57 views

Un total de 82 milions de persones han vist la producció, segons el sistema de audiències de la plataforma

Los Bridgerton és una sèrie basada en els llibres de Julia Queen, que parlen sobre una família de 8 fills. Aquesta primera temporada se centra en la quarta filla, Dafne, que està en la edat de buscar marit i en aquesta temporada es va veient com es desenvolupa aquest procés.

Netflix la va treure a la llum el passat 25 de desembre. I sembla que ha tingut molt més èxit de l’esperat. I és que un total de 82 milions de persones l’haurien vist ja, segons les audiències de la plataforma.

Des del nostre punt de vista, la sèrie és una bona manera de conèixer i descobrir com vivien i es relacionaven les persones dels diferents estaments socials d’anys enrere, al segle XIX. Ens ha sorprès el canvi de vida des de llavors a avui dia i els girs que fa la història durant la sèrie.

Com a conclusió, dir que ens ha agradat molt veure com van evolucionant els personatges i el missatge i valors que transmeten. Nosaltres la recomanaríem veure a tothom, tot i que a partir dels 14 anys.

close

El més recent

Un equip inoblidable

El Barça femení guanya la Champions League després d’una contundent victòria davant el Chelsea (0-4) El