Els 'Polseres Vermelles' ens van fer passar grans nits davant la pantalla. (Font de la imatge: Canal de YouTube de TV3)

Ja han passat 10 anys?

16 views

Sembla mentida, però ja fa una dècada dels inicis de Polseres Vermelles, l’exitosa sèrie de TV3

A molts ens ha acompanyat en la part final de la infància i els inicis de l’adolescència. I és que quan preguntes quina sèrie t’agradaria tornar a veure per primer cop, moltes persones respondrien Polseres Vermelles. Aquesta sèrie, escrita per l’Albert Espinosa, està basada en la seva pròpia experiència i la dels seus companys durant l’estada a l’hospital on lluitaven contra el càncer. A mida que avança la sèrie es va veient com avançava la malaltia d’Espinosa, representada amb els diferents personatges del grup.

I ara la sèrie ja ha fet 10 anys. Com passa el temps. Una dècada de la sèrie que comptava amb el Lleó, qui patia un càncer de cama i un gran esperit de superació, com a gran protagonista. Una dècada d’una banda d’amics que es van endinsar en les nostres vides. Com el Jordi, amb qui el Lleó compartia habitació, l’Ignasi que comparteix habitació amb en Roc, que estava en coma, o el Toni, que entra a l’hospital a causa d’un accident de trànsit.

I tot i que ja fa deu anys des que aquesta sèrie va sortir, els actors asseguren que segueixen en contacte i ho demostren a les seves xarxes socials, així com a les entrevistes on sempre responen amb grans somriures sobre la importància que tenen per ells la resta d’actors i actrius del rodatge.

close

El més recent