L'equip de 4t d'ESO del Lestonnac per a la Lliga de Debat. (Font de la imatge: Héctor Calvo)

Un equip d’estudiants de 4t d’ESO del Lestonnac participen a la Lliga de Debat

13 views

La Mar Peralta, la Mireia Vera, l’Ariadna Gallego i el Roger Iglesias van competir amb quatre escoles per posar en valor la llengua catalana

Quatre estudiants de 4t d’ESO van representar a la nostra escola en l’edició del 2021 de la Lliga de Debat organitzada per la Xarxa Vives. Aquesta organització aglutina totes les Universitats de parla catalana distribuïdes a Catalunya, València, Balears i l’Alguer i pretén mitjançant aquesta competició posar en valor la llengua catalana com a llengua de difusió entre els joves.

Els integrants de l’equip van ser la Mar Peralta, la Mireia Vera, l’Ariadna Gallego i el Roger Iglesias. Després de dies de preparació, van enfrontar-se a quatre escoles del nostre territori, on la incertesa, els nervis i la il·lusió van ser presents en tot moment

Aquesta edició, marcada per la situació sanitària, va celebrar-se de forma telemàtica, cosa que feia encara més difícil el repte que tenien al davant. No obstant, els integrants del nostre equip van poder gaudir d’una jornada molt especial.

El tema a tractar per l’organització era “És possible el progrés econòmic amb el respecte amb el medi ambient?”. Malgrat la dificultat i la situació, es va fer un paper molt destacat. La nostra escola ja havia participat en dues ocasions i cada vegada resulta un repte molt gratificant.

close

El més recent

Ja han passat 10 anys?

Sembla mentida, però ja fa una dècada dels inicis de Polseres Vermelles, l’exitosa sèrie de TV3