L'equip de 4t d'ESO del Lestonnac per a la Lliga de Debat. (Font de la imatge: Héctor Calvo)

Un equip d’estudiants de 4t d’ESO del Lestonnac participen a la Lliga de Debat

107 views

La Mar Peralta, la Mireia Vera, l’Ariadna Gallego i el Roger Iglesias van competir amb quatre escoles per posar en valor la llengua catalana

Quatre estudiants de 4t d’ESO van representar a la nostra escola en l’edició del 2021 de la Lliga de Debat organitzada per la Xarxa Vives. Aquesta organització aglutina totes les Universitats de parla catalana distribuïdes a Catalunya, València, Balears i l’Alguer i pretén mitjançant aquesta competició posar en valor la llengua catalana com a llengua de difusió entre els joves.

Els integrants de l’equip van ser la Mar Peralta, la Mireia Vera, l’Ariadna Gallego i el Roger Iglesias. Després de dies de preparació, van enfrontar-se a quatre escoles del nostre territori, on la incertesa, els nervis i la il·lusió van ser presents en tot moment

Aquesta edició, marcada per la situació sanitària, va celebrar-se de forma telemàtica, cosa que feia encara més difícil el repte que tenien al davant. No obstant, els integrants del nostre equip van poder gaudir d’una jornada molt especial.

El tema a tractar per l’organització era “És possible el progrés econòmic amb el respecte amb el medi ambient?”. Malgrat la dificultat i la situació, es va fer un paper molt destacat. La nostra escola ja havia participat en dues ocasions i cada vegada resulta un repte molt gratificant.

close

El més recent

Un equip inoblidable

El Barça femení guanya la Champions League després d’una contundent victòria davant el Chelsea (0-4) El