Les jugadores del Barça aixecant la copa que les acredita com a campiones d'europa. (Font de la imatge: El Español)

Un equip inoblidable

62 views

El Barça femení guanya la Champions League després d’una contundent victòria davant el Chelsea (0-4)

El passat 16 de maig l’equip femení del Barça va guanyar la Champions League. La final la van disputar contra el Chelsea i van guanyar amb una diferència de 0-4. Amb això es van coronar com a campiones femenines d’Europa. 

Els gols els van marcar Melanie Leupolz, Alèxia Putellas, Aitana Bonmatí i, per últim, el quart, Caroline Hansen, als minuts 1, 14, 20 i 36. Tots a la primera part.

L’any anterior, les blaugrana també havien arribat fins a la final, la qual van jugar contra l’Olympique de Lyon perdent per 4 gols a 1. La derrota va ser devastadora i es van prometre tornar a arribar a la final per així poder demostrar el seu talent. Per celebrar-ho van tallar la xarxa de la porteria i la van fer servir com a corda per saltar.

Creiem que és una història de superació i un gran exemple a seguir que ens ensenya que hem de perseguir el que volem tot i que sigui difícil aconseguir-ho. Això crea un símbol per les dones amb el qual ens podem sentir identificades i orgulloses de saber que podem fer tot el que ens proposem. 

close

El més recent