/

Els joves ja no escolten la ràdio com abans

Laura González, Teresa Masip, Maria Macip, Mark Bru

La notícia del qual us parlarem tracta sobre la importància d’escoltar la ràdio i de com d’important n’era per a la gent del passat i de la presència que tenia al seu dia a dia. La ràdio arrossega molta cultura de les generacions passades i cal conservar-la.

Estem d’acord amb aquesta notícia i a la implicació que els seus autors han posat sobre la importància que era la ràdio en els seus temps.

Actualment, ja no es fa servir amb freqüència perquè han creat noves tecnologies i instruments per a fer sonar música dins del teu dispositiu.

Les notícies que acostumaven a sonar per la ràdio ja quasi no hi sonen perquè quasi tota la població té un televisor i no hi fan servir la ràdio per escoltar i analitzar les notícies del dia a dia.

Per això hi trobem molt bé aquesta notícia perquè ensenya la realitat a la gent del seu dia a dia i com han canviat les coses de fa quinze anys quan la ràdio era la nova tecnologia, i ara no la fem servir perquè tenim altres tipus de dispositius.

Ara en aquesta època la ràdio s’acostuma a fer servir només pel cotxe o altres vehicles i molt poca gent al mòbil. Els bars també s’hi pot escoltar la ràdio però no és molt comú.

Redactor junior

close