/

Incendis que engoleixen boscos: Una de les causes de l’avenç del canvi climàtic

Avui opinarem sobre una notícia anomenada “Incendis que engoleixen boscos”. Aquest fet és a causa de l’avenç del canvi climàtic, un fet que cada cop va en augment i tindrà moltes conseqüències com aquestes.

Evidentment, el tema és molt preocupant, ja que ens afecta tots, perquè tothom comparteix el món, encara que tinguem punts de la vista sobre la vida molt diferents entre nosaltres. El tema dels incendis és una petita variant que succeeix a conseqüència del canvi climàtic. És una qüestió que pot afectar a tots, però sobretot als pagesos, pel fet que veuen com la feina de tot l’any queda destruïda per culpa dels incendis. Per culpa de la nostra manca de respecte per la natura ha originat aquest problema, que com he dit, ens afecta a tots. Jo crec que les persones que llencen la brossa a terra, no reciclen i no cuiden el planeta en general haurien de patir sancions per tal d’intentar reduir les deixalles, que contribueixen a l’augment del canvi climàtic.

Crec que tots hem de fer una reflexió per tal de mentalitzar-nos sobre aquest fet i posar-hi solució, ja que en uns anys pot acabar amb la nostra existència.