Kote Garcia: “El meu somni és que a la gent li agradi el meu art”

Laura Expósito i Solenn Hillion

En Kote Garcia és un artista de 20 anys que vol anar construint, poc a poc i amb paciència, el seu propi negoci per a arribar molt lluny en l’àmbit artístic.

Ens podries explicar en què consisteix el teu projecte?

El meu projecte consisteix, en general, en fer il·lustració i arts plàstiques, com ara la joieria, el ganxet, l’escultura o el drag.

Amb quin objectiu el fas?

L’objectiu principal és anar a exposar-ho i vendre-ho a fires i salons i el meu somni és que a la gent li agradi el meu art.

Què és el que més t’agrada d’ell?

M’agrada que puc fer una mica el que vull. No he de seguir cap tema o coses en concret, l’art que faig és amb imaginació i així ho intento vendre.

Quan vas començar a fer-lo?

Sempre he estat fent elements relacionats en l’art, pero vaig començar a treballar de veritat farà ja mig any, més o menys.

Quina va ser la teva motivació per a començar? I la teva motivació per a seguir endavant?

No recordo quina va ser la meva motivació per a començar, ja que desde petit m’ha agradat fer aquests esdeveniments. I la meva motivació per a seguir endavant ha estat la tenda que nosaltres tenim igualment, ja que la portem a diferents esdeveniments i salons que ens proporcionen clients.

Per què vas decidir començar-lo?

Vaig decidir començar el meu projecte perquè un amic, que ja portava un temps en el seu propi negoci, em va preguntar si volia ajudar-lo amb la seva tenda online. Va ser d’aquesta manera que vaig acabar involucrat.

Quin és el teu exemple a seguir?

Exemples a seguir no en tinc gaires, per a no dir cap.

Quins són els reptes als quals t’has d’enfrontar en el teu dia a dia?

En el meu dia a dia m’he d’afrontar a diferents reptes, per exemple, si la botiga en sí no funciona correctament i els salons s’omplen molt ràpid d’estands, no guanyo diners ni clients de cap manera.

Quina consideres la part més difícil del projecte?

La part que considero més difícil sempre és aconseguir públic i clients. És molt difícil tenir una base fidel que t’aporti beneficis.

Què li diries a algú que vol començar a exercir-ne un relacionat amb el teu?

A algú que vulgui començar li diria que és difícil, però jo crec que amb paciència es pot aconseguir tot el que et proposis, i si realment s’estima aquesta feina tot i els inconvenients, només li puc donar ànims.

 

Redactor junior

close