La ciutat de Tarragona compta amb diversos mitjans de comunicació local

Diaris, revistes, ràdios i fins i tot canals de televisió cobreixen l’actualitat de la ciutat

A Tarragona ciutat i totes les seves poblacions del voltant hi ha molts tipus de mitjans de comunicació local actius, com ara poden ser els diaris, tant en versió en paper com en versió digital, ràdios locals, revistes variades i canals de televisió. Aquests cobreixen tot el que passa a la zona i també les celebracions tarragonines, com les festes majors de Santa Tecla, etc.

Al municipi de Tarragona hi ha diaris com el Diari Més, que compta amb capçaleres especials per a alguns municipis com Vila-seca, la Canonja o Altafulla; La ciutat, Viu a fons o el Diari de Tarragona, que també té subapartats informant sobre municipis com el Morell, Constantí, Salou, Alcover, la Pobla de Mafumet, Vila-seca, l’Espluga de Francolí o la Canonja.

En l’apartat dels diaris digitals també hi trobem el Diari Més amb els seus subapartats, el diari Viu a fons i el Diari de Tarragona. Tots ells informen diàriament del que passa a la nostra província i ciutat.

En el sector de les ràdios destaquen emissores com: Ràdio Ciudad de Tarragona, Tarragona Ràdio, Europa FM Tarragona, 100 Tarragona i Altafulla ràdio.

Pel que fa a l’audiovisual, tenim el canal TAC12 que informa del que passa en el Camp de Tarragona i el Club esportiu Gimnàstic de Tarragona té també el seu propi canal de televisió oficial. Aquest és privat i has de pagar per veure els seus partits. El mateix club també té aplicacions on pots informar-te de l’actualitat futbolística tarragonina. La freqüència de publicació d’aquests mitjans és majoritàriament diària, encara que també hi ha alguns diaris que publiquen setmanalment i la televisió del Gimnàstic només quan hi ha partits o fets importants a retransmetre.

Aquests canals de televisió tracten temes com notícies culturals, polèmiques, coses innovadores, actualitat esportiva, etc. 

Redactor junior

close