/

L’alumnat de Lestonnac Tarragona escolta la ràdio?

Els joves escolten la ràdio com a mitjà de comunicació? Amb quina freqüència l’escolten? En quin context? Quins canals i programes? Escolten podcasts?

La ràdio és un mitja de comunicació com la televisió o les xarxes socials, et transmeten informació sobre coses que passen i informació interesant.

La ràdio ens pot servir per obtenir informació sobre el món actual, encara que a vegades pot ser negatiu alhora de escoltar-la i enganxar-te, ja, que és esgotador.

La ràdio l’escolten 4 persones de les 29 enquestades a Lestonnac Tarragona, mentre que 25 no ho fan. L’escolten poc, entre una i dues hores a la setmana. Els canals i programes que més escolten són: Rac 1, Catalunya Ràdio, Electrolatina i LOS 40. No escolten podcasts, ja que no és una cosa que els hi agradi i els hi interessi.

La gent que no escolta la ràdio pensa que aquest mitjà de comunicació no és interessant. No es veuen passant hores escoltant-la. De fet, a alguns els hi interessa, però no tenen temps per poder-la escoltar diàriament.