Les sortides escolars tornen a Lestonnac Tarragona

Malgrat la pandèmia, l’alumnat realitza sortides per a adquirir noves experiències i emocions.

Després d’un any molt complicat per culpa de les restriccions imposades per a frenar la pandèmia de la Covid-19, en aquest curs 2021-2022, les sortides escolars han tornat a Lestonnac Tarragona. Entre les excursions programades, destaquen la sortida a Alemanya, les convivències de l’ESO i la sortida per la castanyada.

Intercanvi a Alemanya

Aquest any, si les circumstàncies actuals ho permeten, els alumnes de 3r ESO aniran a Alemanya. L’alumnat de Lestonnac Tarragona s’allotjarà a casa dels alumnes de l’institut Hamburg Schuldorf Bergstraße. L’alumnat tarragoní estarà allà durant una setmana i, després, els alumnes alemanys vindran a Tarragona i s’allotjaran a les cases dels alumnes en qüestió.

Aquesta sortida està prevista per a mitjans de març de l’any 2022. Els alumnes interessats de 3r ESO, es desplaçaran a Alemanya amb avió, juntament amb els professors assignats. L’objectiu d’aquesta sortida és passar-s’ho bé amb els professors i companys, visitar Alemanya, aprendre una nova llengua i cultura, entendre el funcionament de les classes que es realitzen allà i socialitzar amb gent alemanya.

Convivències

Els alumnes que formen part de secundària podran gaudir d’unes convivències. Aquestes se celebraran al Parc del Francolí en cas de 3r i 4rt, i al Parc del Loreto en cas dels de 1r i 2n. Els acompanyaran tutors i altres professors.

Aquestes sortides es faran el 15 de setembre a 1r i 3r, i l’endemà en el cas de 2n i 4rt. En tots dos casos, l’alumnat es desplaçarà fins a la seva destinació caminant. L’objectiu d’aquestes convivències és que ens coneixem millor i intentem reflexionar sobre com som i ser empàtic amb companys i companyes passant-s’ho molt bé.

Sortida de la Castanyada

El dia 29 d’octubre, tots els grups de l’ESO van anar a celebrar la castanyada al parc del Miracle. Els cursos de 1r i 2n d’ESO hi van anar a la tarda, mentre que els de 3r i 4t ho van fer al matí. L’alumnat va traslladar-se fins a la destinació final a peu, amb l’objectiu de promoure l’esport, conèixer-se millor i cooperar. Es van fer activitats com per exemple bàsquet, futbol, i voleibol.

Els alumnes de 6è de primària van realitzar les convivències al monestir de Santes Creus

Redactors Juniors

, , ,
close