//

Mobile World Congress: El futur està al metavers

Aquest article d’opinió, extret del Junior Report, parla del futur de les tecnologies que utilitzem al dia a dia. Tanmateix, també s’explica el funcionament del 5G i com és el Metavers.

Aquest tema em pareix bastant interessant, ja que d’aquestes tecnologies depèn el nostre futur. Entre les coses que podem trobar en aquest article podem trobar una xerrada del metavers. En aquesta xerrada hi participen empreses tan importants com Android o Xiaomi, aquest esdeveniment farà possible el 5G o fins i tot el tan esperat món virtual (metavers).

Aquest projecte té com a líder a Mark Zuckerberg, creador de Facebook i propietari d’Instagram i Whatsapp. Aquest projecte que té al cap Mark Zuckerberg pot ser molt interessant, ja que podríem parlar amb els nostres amics/familiars, etc, i podríem interactuar sense la necessitat de trobar-nos al món real. I això, després de passar per una pandèmia, seria una molt bona idea.

Finalment, he de comentar que aquest món virtual pot revolucionar el món per complet, ja que coses com xerra amb els amics o anar a un concert es podria arribar a fer possible dins d’un món virtual!

Redactor junior

close