Mozart Reload uneix música electrònica, clàssica i dansa

La proposta, del compositor Joan Bagés sota la direcció d’Àlex Sansó, es podrà veure el 13 de novembre a l’Auditori Felip Pedrell

Un espectacle de creació contemporània que fusiona la música electrònica, la música clàssica i la dansa. Aquesta és la raó de ser de Mozart Reload, una proposta que neix del compositor i pianista Joan Bagés i la direcció d’Àlex Sansó. La iniciativa reunirà sobre l’escenari del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, el pròxim 13 de novembre, el ballarí i el coreògraf Roberto Olivan, les veus d’Anna Tobella i Roger Padullés, el violí de Marta Cardona i el piano de Laia Armengol.

Mozart Reload és un diàleg amb múltiples possibilitats i significats que reprèn l’estela deixada per Mozart amb el piano i l’orquestra. L’autor, Joan Bagés, va indicar a la presentació de la proposta, aquest dilluns al Palau de la Música Catalana, que “és un espectacle al voltant de les múltiples relacions, i que proposa una combinació entre la música electrònica i la dansa, amb música instrumental, llums, i com a punt central, revisionat des de la música contemporània”. 

Redactors Juniors

, , ,
close