////

“Niños grandes”, una pel·lícula immillorable

La pel·lícula que nosaltres hem triat s’anomena “Niños grandes”. La vam veure el 2020 i la vam trobar molt adequada per a passar moments amb la família. Aquesta pel·lícula barreja acció i comèdia, el que fa que sigui entretinguda i alhora, faci riure molt.

Aquesta comèdia ha estat dirigida per Dennis Dugan i ha estat realitzada per molts actors coneguts com Salma Hayek, Chris Rock, Kevin James i David Spade, entre molts altres.

D’aquesta pel·lícula no podem seleccionar una escena específica, ja que per a nosaltres hi ha una gran abundància d’escenes. Tot i això, una de les escenes més famoses és quan entra un cérvol a casa del matrimoni protagonista, el que provoca un caos. En general, la pel·lícula consisteix en 4 amics adults que mentalment no han madurat gaire, el que provoca que facin pallassades constantment.

Personalment, creiem que el que diferencia aquesta pel·lícula d’altres és el tipus d’humor, que permet que la puguin veure des de nens fins a gent gran. Combina una sèrie de factors que fa que sigui molt entretinguda.

Redactor junior

close