/

Tot el nou alumnat és benvingut a Lestonnac-L’Ensenyança

Aquest nou curs s’han incorporat molts alumnes nous i tots són benvinguts al centre. Aquesta darrera setmana hem preguntat per tota l’escola a les classes quants alumnes s’han incorporat al centre aquest any

Aquests últims dies la Irene García, el Roger Ustrell, el Genís Pascual i la Naia Perex, alumnes del centre, han investigat per totes les classes de l’escola tots els alumnes nous que s’han incorporat al centre aquest any.

A infantil han arribat 30 alumnes nous, a primària un total de 12, als quatre cursos de l’ESO han vingut 14 nous alumnes, i a BAT s’han incorporat 26 alumnes. En total n’han vingut 82.

Hem preguntat a diferents alumnes nous per què han decidit canviar-se a la nostra escola i les seves respostes han sigut més o menys les mateixes. Alguns ens han explicat que han vingut a la nostra escola per proximitat perquè s’han mudat, i alguns altres ens han dit que al seu antic centre no es trobaven a gust o integrats a la seva escola, i que volien canviar. També ens han dit que  de moment els hi està anant bastant bé. Desgraciadament, 12 dels nous alumnes han hagut de venir al nostre centre per la situació d’Ucraïna, i nosaltres els hem acollit amb els braços ben oberts. Ells ens han dit que estan molt contents per la manera que els hem acollit i estan molt agraïts.

En general tots els alumnes s’han integrat força bé. Això és gràcies a l’empatia que tenen els nostres alumnes, els familiars dels alumnes nous estan molt contents amb el col·legi per la manera de com han integrat els seus fills.

La implicació del professors ha tingut un paper fonamental per la integració dels nens i nenes nous.

Irene García, Genís Pascual, Roger Ustrell, Naia Perex.